Ochrana osobních ůdajů

Zásady ochrany osobních údajů

Níže uvedené zásady ochrany osobních údajů jsou platné pro veškeré činnosti zpracování osobních údajů prováděné společností:

WELLNESS HOTEL a.s.
IČ 26761131
se sídlem Frymburk 140, 382 79 Frymburk

vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích, spisová značka B 2045.

WELLNESS HOTEL a.s. je správcem osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES. V případě dotazů, žádostí a dalších záležitostí týkajících se osobních údajů a jejich zpracování nás kontaktujte zde:

WELLNESS HOTEL FRYMBURK
Frymburk 140
382 79 Frymburk

Telefonní číslo: +420 380 300 311
E-mail: info@hotelfrymburk.cz

Ochrana osobních údajů

Při vyplnění rezervace / potávky ubytování, při objednání procedury, při objednání dárkového poukazu, při zaškrtnutí souhlasu k odběru novinek a speciálních nabídek ubytování, poskytujete společnosti WELLNESS HOTEL a.s. některé Vaše osobní údaje. V některých případech můžeme Vaše osobní údaje zpracovávat z důvodu našeho oprávněného zájmu, kterým je zejména rozvoj, propagace a zlepšování našeho podnikání.

Ochrana osobních údajů je pro nás velice důležitá. Při nakládání s osobními údaji proto postupujeme v souladu s právním řádem České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“), ve znění pozdějších předpisů a s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováváním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen jako „nařízení“).

Účel, pro který osobní údaje potřebujeme a legitimita jejich zpracování

  1. a) zajištění uzavření a následného plnění smluvního závazku mezi správcem a Vámi (čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR). Z takového vztahu vyplývají další zákonné povinnosti a správce tak musí zpracovávat osobní údaje i za tímto účelem (čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR), včetně z důvodu vedení evidenční knihy pro potřeby úhrady poplatku za rekreační pobyt (§ 7, odst. 3, zák. č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích).
  2. b) ochrany svých oprávněných zájmů (čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR), kterým je zajištění ochrany podkladů, které jste nám svěřili ke zpracování, ochrana našeho majetku.
  3. c) evidence osobních údajů nad rámec povinností pro vedení evidenční knihy správcem (ubytovatelem), vyplývajících z § 3, odst. 4, zák. č. 565/1990 Sb. o místních poplatcích v rezervačním systému Wellness Hotel a.s..
  4. d) marketingovým účelům
  • zaslání informací (novinky, aktuální cenové nabídky) o službách dodávaných správcem
  • zjišťování informací o Vaší spokojenosti se službami a akcemi

aby správce co nejlépe přizpůsobil nabídku svých služeb a obchodní sdělení ohledně nich Vašim potřebám, pro tento účel zpracování správce získává Váš jednoznačný souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR.

Co jsou osobní a další údaje?

Osobní údaje jsou ty údaje, které nám dobrovolně poskytujete v rámci vyplnění objednávky, dotazu, poptávky či registrace. Osobními údaji se rozumí veškeré informace, které identifikují nebo mohou identifikovat konkrétní osobu. 

Zpracováváme tyto osobní data

  • základní identifikační údaje – jméno a příjmení, titul, adresu bydliště, případně název a adresa firmy a její IČ a DIČ u OSVČ, datum narození
  • kontaktní údaje – telefonní čísla a e-mailové adresy
  • u spolubydlících jméno a příjmení a datum narození
  • informace o službách, které Vám poskytujeme
  • informace o vzájemné komunikaci – informace z e-mailů nebo kontaktních formulářů.
  • fakturační a transakční údaje – jedná se zejména o informace objevující se na fakturách, o sjednaných fakturačních podmínkách a o přijatých platbách
  • soubory cookies

Komu předáváme Vaše osobní údaje?

V souladu s nařízením o ochraně osobních údajů GDPR 2016/679 zpracováváme údaje níže uvedené pro zajištění Vašeho ubytování a služeb s tím spojených po dobu nezbytně nutnou pro plnění zákonných povinností: jméno, příjmení, adresa bydliště, věk. Uvedená data neposkytujeme dalším subjektům mimo zákonných nařízení.

Jaká jsou Vaše práva v souvislosti s osobními údaji

Dále máte právo požadovat opravu nepřesných osobních údajů nebo výmaz osobních údajů, případně vznést námitku proti zpracování osobních údajů. Na základě Vaší písemné žádosti odstraníme Vaše osobní údaje z databáze. Žádost o výmaz osobních údajů by měla být zaslána na e-mail info@hotelfrymburk.cz.

Pokud osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu, máte právo tento souhlas kdykoliv odvolat.

Při ochraně Vašich osobních údajů Vám vyjdeme maximálně vstříc. Pokud ovšem s vyřízením nebudete spokojeni, máte právo obrátit se na příslušné orgány, zejména na Úřad pro ochranu osobních údajů. 

Za poskytnutí informací o zpracování osobních údajů můžeme požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
Dozor nad ochranou osobních údajů provádí Úřad pro ochranu osobních údajů (https://www.uoou.cz).

Soubory cookies

Webová stránka pro svou činnost využívá takzvané „cookies“. Webová stránka dále používá službu Google Analytics a případně i další služby poskytované společností Google.
Cookies jsou textové soubory ukládané do počítače nebo jiného elektronického zařízení každého návštěvníka webového rozhraní, které umožňují analýzu způsobu užívání webového rozhraní.

Jak Google používá informace z webu nebo aplikací

získejte výhody s přímou rezervací

Ke každému pobytu můžete získat

Neomezený vstup do
saunového světa

Neomezený vstup
do aquaparku

Zapůjčení ručníků,
županu a pantoflí

Sleva 10% na
procedury a masáže

naše pokoje

Zažijte moderně vybavené hotelové pokoje a prvotřídní servis našeho čtyřhvězdičkového hotelu!

wellness pobyty

Zvýhodněné pobytové balíčky

Máme pro Vás neodolatelný návrh - wellness pobyty s neomezeným vstupem do bazénu a saunového světa, včetně mnoha procedur, které Vás uvolní a nabijí energií. Nezapomenutelný zážitek plný relaxace a pohody začíná zde!

Balíček 3+1 s elektrokolem zdarma

3+1 s elektrokolem zdarma

  • 4x Ubytování se snídaní
  • Zapůjčení elektrokola na 1 den/dospělá osoba, pro každou osobu, včetně helmy a zámku na kolo, Sport Řezáč - Půjčovna Frymburk (pouze všední dni po - pá, neplatí o víkendu a svátky), horské elektrokolo (požadavek na snížený rám pro starší osoby či se sníženou pohyblivostí je hlásit spolu s rezervací)
  • Vstup do Aquaparku a saunového světa, platný od check-inu 15:00 a neplatí v den odjezdu
  • 10% sleva na Wellness a Spa služby
od 11 720 Kč na 4 noci
Balíček Léto 4+1 zdarma

Léto 4+1 zdarma

  • 5x Ubytování se snídaní
  • Vstup do Aquaparku a saunového světa, platný od check-inu 15:00 a neplatí v den odjezdu
  • 10% sleva na Wellness a Spa služby
  • 15% sleva na sportovní vybavení v půjčovně Lipno centrum v areálu hotelu
od 16 800 Kč na 5 nocí
Balíček Léto 6+1 zdarma

Léto 6+1 zdarma

  • 7x Ubytování se snídaní
  • Vstup do Aquaparku a saunového světa, platný od check-inu 15:00 a neplatí v den odjezdu
  • 10% sleva na Wellness a Spa služby
  • 15% sleva na sportovní vybavení v půjčovně Lipno centrum v areálu hotelu
od 25 200 Kč na 7 nocí
Balíček Relaxační dny

Relaxační dny

  • 3x ubytování v hotelu se snídaní.
  • 3x polopenze.
  • Privátní wellness pro 2 osoby, 120 min
  • Vstup do solné jeskyně pro každou osobu
od 12 830 Kč na 3 noci
Balíček Pobyt pro aktivní seniory

Pobyt pro aktivní seniory

  • 3x Ubytování se snídaní
  • 3x Polopenze
  • Relaxační masáž celého těla, 60 min (pro každou dospělou osobu)
  • Bylinná koupel, 30 min (pro každou dospělou osobu)
od 14 130 Kč na 3 noci
Balíček Pohoda a hýčkání

Pohoda a hýčkání

  • 2x ubytování v hotelu se snídaní.
  • Koupel v soli z mrtvého moře, 2 os., 30 min
  • Relaxační masáž celého těla, 2 os., 60 min
  • Vstup do solné jeskyně pro každou osobu
od 8 690 Kč na 2 noci
co je u nás nového?

Novinky, zajímavosti a akce z hotelu

Jste připraveni nechat se rozmazlovat? Ve Wellness Hotelu Frymburk posouváme hýčkání na zcela novou úroveň.
Tak se pohodlně usaďte, relaxujte a zbytek nechte na nás.

Novinky a akce ∙ 11.04.2024
LPG masáž s 1 ošetřením zdarma

Neváhejte využít naší speciální květnové nabídky LPG masáže, kde k deseti zakoupeným ošetřením dostanete jedno zcela zdarma! Ideální příležitost pro oživení vaší pokožky a zaslouženou péči o vaše tělo.

pokračování článku
Novinky a akce ∙ 22.02.2024
Čokoládové potěšení

Představujeme luxusní zážitkové ošetření kombinující peeling a masku s kakaem, které omladí vaši pokožku díky bohatým antioxidantům a přírodním exfoliačním látkám.

pokračování článku
Novinky a akce ∙ 06.02.2024
Ajurvédská masáž

Ajurvédská masáž celého těla představuje starodávnou léčebnou praxi, která harmonizuje tělo, mysl a ducha, podporuje hlubokou relaxaci a detoxikaci, a nabízí jedinečný zážitek obnovy a celkového pohody.

pokračování článku
Poloha a příjezd do hotelu

Jak se k nám dostanete?

Zasloužený relax na Lipně je na dosah. Do našeho hotelu se pohodlně dostanete nejen autem, ale také autobusem nebo vlakem.

Wellness Hotel Frymburk
Frymburk 140
382 79 FRYMBURK

praha

2,5 hodiny

plzeň

165 minut

české budějovice

40 minut

brno

210 minut

Wellness hotel
frymburk
Passau (DE)

90 minut

rohrbach (AT)

40 min

Linz (AT)

55 min

freistadt (AT)

40 min

© 2024 HotelFrymburk.cz. Všechna práva vyhrazena. Vytvořilo Alcedo Media.

Logo platební karty
CS
EN
DE